Nowosci
Credits
Highscore
Forum
Banery
Fabuła
Chat
Manual
Gazeta
BLOG
W tej chwili nieodbywa sie zadna sonda
Poprzednie sondy

Partnerzy

arkusze maturalne
Obsługa informatyczna Wrocław
Fotografia
Ginekolog Jelenia Góra
Domki pogorzelica
Alergolog Wrocław
ortodonta wrocław

Głosuj na nas w topliście



Crimson Creation RPG jest to gra on-line z gatunku Browser-Based RPG, w której gracz steruje swoją postacią za pomocą przeglądarki internetowej. W grze możliwa jest interakcja ze wszystkimi użytkownikami, niezależnie czy akutalnie są zalogowani. CCRPG wykracza grubo ponad możliwości typowego rpg i oprócz rozwijania samej postaci, toczenia walk czy zbierania przedmiotów można prowadzić np. własne przedsiębiorstwo, kupować nieruchomości, produkować własne bronie i rozprowadzać je na bazarach... To jednak tylko garstka funkcji , aby się przekonać o prawdziwym potencjale ccrpg musisz sam spróbować! Nie zwlekaj, zarejestruj się na dworze Karmazynowego Króla!



Logowanie
Zaloz konto
Portal swiatow
Login:

Haslo:

Logujac sie akceptujesz regulamin!
Przypomnienie hasla

Miejsce: Panel informacyjny
Opis: Tutaj możesz dowiedzieć się co ciekawego dzieje się w świecie gry

News "Pierwsze starcie" napisany przez Immas dnia 27.09.2011

Zadanie zostało dodane na wszystkich światach (Prastary zwój).
Użytkownicy którzy nie chcą miecza i oczywiście Ci powyżej 60 poziomu mogą sprzedać artefakt do sklepu za 100k.
Pozostali muszą uzbroić się jeszcze w cierpliwość bo opcja wymiany Artefaktu za miecz, jest w drodze :)


[Udostępnij na FB]

Komentarze:

+Meno [2] dnia 29.09.2011 00:25 napisał:
raczej po qescie nie powinno ci dawać tych rzeczy już <> a jak komuś sprzedasz to raczej mu zaliczy

^Afro [7] dnia 28.09.2011 23:49 napisał:
robiłem Questa, wymieniłem na Artefakt, po czym jeszcze raz ubiłem Gammora i dostałem znowu Oko Gammora ;/ A i takie pytanko : tym Artefaktem ma się rozumieć można handlować ? Okiem chyba też&#8230;? Aaa, a jak się podrzuci komuś ten Artefakt z lvl >60, to ktoś może high-lvl-owi wymienić to coś na broń ? Są takie możliwości ?

^Lord_Zgulec [1] dnia 28.09.2011 23:41 napisał:
Musisz zdobyć jeszcze 25000 XP Liczba przedmiotów pozostałych do sprzedania do sklepu (Oko Gammora): 1 Liczba przedmiotów pozostałych do sprzedania do sklepu (Serce Gammora): 1

Master_Blue_Water ^Herodot [2] dnia 28.09.2011 22:22 napisał:
A ja go 3 razy juz machnąłem bez witamin

@Immas [2] dnia 28.09.2011 19:27 napisał:
Dokladnie tak, przedmioty do questow oraz przedmioty, ktore wypadaja w standardzie to dwie osobne sprawy ;)

^Adriano18_RPK [2] dnia 28.09.2011 16:56 napisał:
a za 3 razem frytki :d

^Adriano18_RPK [2] dnia 28.09.2011 16:56 napisał:
Łowca @Immas [2] dnia 28.09.2011 11:18 napisał: Gwarancja jest 100%, bo jezeli maja questa wypadl Ci juz jeden przedmiot to jest on zapisywany i nie wypadnie ponownie :) Czyli jak zaakceptujesz zadanie i potem pójdziesz na Gammora to wypadnie Ci odrazu oko a za 2 atakiem wypadnie Ci serce

^dragonos [2] dnia 28.09.2011 15:47 napisał:
Wstawi ktoś treść questa? I co z klanowymi - też jest szansa ? :)

^isengard [2] dnia 28.09.2011 14:06 napisał:
immas on bije na tury? czy odejmuje mu poprostu hp z posiadanego? wychodziloby mi na 40 lvl ze musze miec 14 witek zeby zrobic q z nim i dostac jakis mieczyk :/ gdzie za jakies 500k mozna miec so porwnywalnego ;/

^zbych36 [1] dnia 28.09.2011 11:50 napisał:
i jak to jest, że jedni biją go tylko po użyciu klanowej sali medytacji a inni muszą oprócz tego brać witki? od czego to zależy? i czy to sprawiedliwe?

sir ^Łowca_dusz [2] dnia 28.09.2011 11:43 napisał:
tak tylko ile razybedzie trzeba go bic jak beda wypadac frytasy

@Immas [2] dnia 28.09.2011 11:18 napisał:
Gwarancja jest 100%, bo jezeli maja questa wypadl Ci juz jeden przedmiot to jest on zapisywany i nie wypadnie ponownie :)

^zbych36 [1] dnia 28.09.2011 09:40 napisał:
dokładnie. trzeba iść drugi raz... i na dodatek nie ma gwarancji, że będzie serce? :(

^Łowca_dusz [8] dnia 28.09.2011 09:01 napisał:
na uw by sie przydal inny sposób resetu go bo nie ma u nas kr

@Immas [1] dnia 27.09.2011 23:01 napisał:
No tak, ale przedmioty maja 100% szansy :) I napewno nie wypadnie drugie oko ;)

sir ^Dupcingas [2] dnia 27.09.2011 22:28 napisał:
co jak mi wypadło tylko oko a trzeba sprzedąc jeszcze coś tam? drugi raz trzeba isc?

 

Copyright by Crimson Interactive Marek Ajdukiewicz & Kuba Kunkiewicz 2005-2014 // Crimson Creation RPG Engine

faq // regulamin // o witrynie // kontakt // Kreator świata


Wygenerowano w: 0.00659 sekundy, 0.5614 MB